Get Adobe Flash player

Zin in een party met vriendinnen ?

Zin in een gezellige avond met vriendinnen, familie of collega`s ?

Kom dan met 6 dames of meer een avond naar de winkel.

Deze avond geldt er een korting van 15 % voor iedereen, kopen jou vriendinnen voor  600= of meer krijg jij als gastvrouw 21%   korting op de gehele collectie in de winkel. Dit bedrag lijkt veel, maar is zeker haalbaar. Tevens krijgt iedereen bij het afrekenen een leuke attentie mee naar huis. 

Uiteraard zorg ik voor een hapje en een drankje. Heb jij zin in zo`n gezellige  avond ? Mail dan voor een afspraak of kom even langs.

 Webshop:

De laatste jaren is er veel spraak over online shoppen of gaan winkelen. Ik heb geen webshop omdat ieder merk weer anders valt en zelf bij de merken onderling vallen bh`s in dezelfde maat soms anders. Ook heeft u niet de garantie dat de bh binnen 5 dagen in huis is, omdat ik niet alle maten op voorraad kan hebben.

Tevens ben ik er nog steeds van overtuigd dat je bh`s moet passen. Een webshop is misschien handig voor u als klant, want hoeft u de deur niet meer uit. Maar persoonlijke aandacht, advies en een lekker bakkie koffie of thee en een gezellig praatje loopt u dan mis. 

Daarom heb ik nog geen webshop. Maar als u vaste klant bij mij bent, en u wilt toch een bh bestellen, dan kan dat altijd via de mail.

Natasja Lingerie is niet aansprakelijk voor zoek geraakte bestellingen die via de standaard verzendmethode zijn verzonden. U kunt uw bestelling ook verzekerd laten verzenden.